Reca Zeus ing Olympia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: biyen → biyèn
(→‎top: éjaan, replaced: bangunan → yasan, Mei → Mèi (6), sanes → sanès)
(→‎top: éjaan, replaced: biyen → biyèn)
dipunsimpen wonten kuil zeus ingkang dipunbangun wonten tlatah [[Olympia]], [[Yunani]].<ref name="kajaiban">[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno Tujuh Keajaiban Dunia Kuna] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>
Wonten nalika taun 435-433 saderengipun masehi.<ref name="indonesia">[http://www.mediaindonesia.com/mediatravelista/index.php/read/2010/08/25/1284/2/Mengunjungi-Tujuh-Keajaiban-Dunia-Kuno www.mediaindonesia.com] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>
warisan saking jaman [[Athena]] biyenbiyèn.<ref name="ann">[http://www.anneahira.com/patung-bersejarah.htm patung bersejarah] dipununduh tanggal 27 Mèi 2011</ref>
 
Patung kasebut dipunpitados nyimpen rahasia [[Yunani kuna]].<ref name="ann"/>
352.737

besutan