Tamo daleko: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Versi 1: éjaan, replaced: biyen → biyèn
(→‎Versi 1: éjaan, replaced: Yen → Yèn)
(→‎Versi 1: éjaan, replaced: biyen → biyèn)
Ing kana,Aku ninggal ana mburi lambang lan salibku
Ing kana, yèn Timok ketemu Veljkov Grad
Yèn,Kana ngobong gereja sing kanggo Aku rabi biyenbiyèn
Aku urip Ing karvu,Ing njabane tanah bapa
Nanging Aku bungah nyauti "Dhawa umur Serbia"
352.737

besutan