Nuri Şahin: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), sakwisé → sawisé, Sakwisé → Sawisé
c (→‎Cathetan sikil: tambah kat using AWB)
(éjaan, replaced: Mei → Mèi (4), sakwisé → sawisé, Sakwisé → Sawisé)
| nationalgoals4 = 5
| nationalgoals5 = 1
| pcupdate = 30 MeiMèi 2011
| ntupdate = 30 Maret 2011
}}
 
'''Nuri Şahin Kazim''' ({{lahirmati|[[Jerman]]|5|9|1988}}) ya iku pemain bal saka [[Turki]] sing main dadi gelandhang kanggo tim nasional Turki lan Real Madrid ing La Liga Spanyol. Ing tanggal 9 MeiMèi 2011, [[Borussia Dortmund]] lan [[Real Madrid]] sarujuk kanggo tandha tangan kontrak enem taun nganggo béya transfer € 10 yuta wanci jendela transfer mangsa panas.
 
=== Karir ===
 
== Bali menyang Borussia Dortmund ==
Şahin bali menyang Borussia Dortmund, ing ngendi dhèwèké dadi pemain kunci ing mangsa 2009-2010. Dhèwèké mungkasi mangsa nganggo papat gol lan wolu assist, Şahin menangaké gelar Bundesliga karo Borussia Dortmund ing mangsa 2010-2011. SakwiséSawisé menang, Şahin kapilih dadi pemain bal paling apik ing [[Bundesliga]] taun 2011.
 
== Real Madrid ==
Tanggal [[9 MeiMèi]] [[2011]], sakwisésawisé akèh spékulasi Şahin ngandhani pindhah saka Borussia Dortmund ing ruwang pèrs [[Signal Iduna]]. Dhèwèké tandha tangan kontrak enem taun karo [[Real Madrid]]. Béya transfer dipercaya € 10 yuta, amarga klausa € 6.500.000 buy-out ing kontraké. Dhèwèké ngandharaké pindhah menyang [[Real Madrid]] amarga ana [[José Mourinho]] lan sarujuk main klub sing gèngsi kaya [[Real Madrid]].
 
== Statistik Klub ==
 
{{updated|30 May 2011}}<ref>{{cite web | url = http://www.kicker.de/news/fussball/bundesliga/vereine/2010-11/36929/vereinsspieler_nuri-sahin.html | title = Sahin, Nuri | language = German | publisher = kicker.de | accessdate = 15 May 2011}}</ref><ref>{{cite web | url = http://www.transfermarkt.co.uk/en/nuri-sahin/leistungsdaten/spieler_31095.html | title = Nuri Sahin | publisher = transfermarkt.co.uk | accessdate = 15 MeiMèi 2011}}</ref>
 
{| class="wikitable" style="font-size:90%; text-align: center;"
352.737

besutan