Organel: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Pirsanana uga: éjaan, replaced: Teori → Téyori
(→‎top: éjaan, replaced: klebu → kalebu)
(→‎Pirsanana uga: éjaan, replaced: Teori → Téyori)
{{Commons category|Organelles}}
* [[Sel (biologi)|Sel]]
* [[TeoriTéyori endosimbiosis]]
 
[[Kategori:Biologi sèl]]
348.872

besutan