Srimulat: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: estri → èstri, sanes → sanès, mandegani → mandhégani, sanesipun → sanèsipun
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: estri → èstri, sanes → sanès, mandegani → mandhégani, sanesipun → sanèsipun)
'''Srimulat''' punika priyantun estrièstri ingkang mandeganimandhégani kelompok lawak Srimulat. Kelompok Lawak Srimulat punika kondang boten namung wonten tlatah Solo nanging ugi wonten laladan sanessanès, kados ta: Jakarta lan Surabaya.
Pelawak-pelawak ingkang kondhang sapunika, biasanipun jebolan Srimulat. Contonipun: Mamik Slamet, Polo, Tarzan lan sanesipunsanèsipun.
Srimulat sampun tilar donya lan kasarekaken wonten pasarean Bonoloyo, Solo.
 
352.737

besutan