Montenégro: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ibu kota → kutha krajan
(→‎top: éjaan, replaced: Presiden → Présidhèn (2))
(→‎top: éjaan, replaced: ibu kota → kutha krajan)
| [[Podgorica|Podgoritsa]]
|-
| '''Bekas ibukutha kotakrajan karajan'''
| [[Cetinje|Setinje]]
|-
351.333

besutan