William Arthur Philip Louis: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nggadhahi → gadhah
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: nggadhahi → gadhah)
| spouse = [[Catherine Elizabeth Middleton]]
|}}
'''William Arthur Philip Louis''' utawi ingkang asring dipunsebat '''Pangeran William''' {{lahirmati|[[BritaniaKarajan RayaManunggal]]|21|6|1982}}) punika putra saking [[Pangéran Charles]], Pangéran saking [[Wales]] lan almarhum [[Diana]], Putri saking Wales, saha putu saking [[Ratu Elizabeth II]] lan [[Pangéran Philip]], saking [[Edinburgh]].{{fact}} Piyambakipun nggadhahigadhah garis pewaris tahta karajan nomer kalih bibar tiyang sepuhipun, Pangéran Charles.{{fact}}
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan