Aksara Cinten: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: sederhana → prasaja
(→‎top: éjaan, replaced: dipun → dipun)
(→‎top: éjaan, replaced: sederhana → prasaja)
{{artikel ing krama}}
[[Gambar:Hanzi (simplified).png|right|thumb|131px|汉字 (Hànzì)<br /> ing rupi ''sederhanaprasaja''.<br />Wujud tradhisionalipun inggih 漢字.]]
 
'''Aksara Cinten''' (漢字) punika rupa-rupi kaserat [[basa Cinten]], kaliyan ugi, minangka langkung sakedhik; [[basa Jepang]] saha [[basa Korea]] (namung ing [[Korea Kidul]]). Aksara Cinten sampun ical saking [[basa Vietnam]] — ing pundi dipunenggé ngantos [[abad kaping 20]] — kaliyan ing [[Korea Lor]], ingkang sampun kagantos [[Hangul]].
352.737

besutan