Singa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: kewan → kéwan, sabagéyan → sapérangan
(→‎top: éjaan, replaced: menawi → manawi)
(éjaan, replaced: kewan → kéwan, sabagéyan → sapérangan)
| image = Lion waiting in Namibia.jpg
| image_width = 250px
| regnum = [[Sato kewankéwan|Animalia]]
| phylum = [[Chordata]]
| classis = [[Mamalia|Mammalia]]
 
== Habitat singa ==
Kala rumiyin, singa gesang ing saubenging tlatah [[Afrika]], [[Wétan Tengah]] kaliyan tanah Hindhustan. Ananging sapunika [[habitat]]ipun namung wonten ing sabagéyansapérangan alit Afrika kaliyan Indhia.
[[Gambar:Pair of lions v2.jpg|thumb|left|Singa]]
[[Gambar:Habitat singa.JPG|thumb|left|178px|Habitat singa.]]
348.872

besutan