Anémia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: konsentrasi → konsèntrasi
(→‎Pengobatan: éjaan, replaced: saderengipun → sadèrèngipun, ketingal → katingal (2))
(→‎top: éjaan, replaced: konsentrasi → konsèntrasi)
 
'''Anemia''' Anemia dipunngertosi dados kekirangan [[getih]], punika keranten :
# Kirangipun konsentrasikonsèntrasi hemoglobin
# Mengandhapipun hematokrit
# Jumlah sel getih [[abang|abrit]] kirang.
351.333

besutan