Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: konsentrasi → konsèntrasi
 
'''Anemia''' Anemia dipunngertosi dados kekirangan [[getih]], punika keranten :
# Kirangipun konsentrasikonsèntrasi hemoglobin
# Mengandhapipun hematokrit
# Jumlah sel getih [[abang|abrit]] kirang.
348.872

besutan