12 Juni: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: etnis → ètnis (2)
(éjaan, replaced: Rusia → Ruslan (3), Presiden → Présidhèn, penjara → \bkunjara, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
(→‎Kadadosan Wigatos: éjaan, replaced: etnis → ètnis (2))
|n4 = Aljazeera
}}
* [[2010]] '''[[Karusuhan etnisètnis Kirgizstan 2010|Karusuhan etnisètnis]]''' ing [[Osh]], [[Kirgizstan]], niwasaken sakbotenipun 124 jiwa. {{sumber|url=http://cetak.kompas.com/read/xml/2010/06/15/04404172/100.000.warga.etnis.uzbek.mengungsi|nama=Kompas}} {{sumber|url=http://berita.liputan6.com/luarnegeri/201006/281543/Kekerasan.Berlanjut.Ribuan.Etnis.Uzbek.Mengungsi|nama=Liputan6}} {{sumber|url=http://www.bbc.co.uk/indonesia/dunia/2010/06/100612_kirgistancupdate.shtml|nama=BBC}}
{{gambarberita|Mandela minus Clinton.jpg|2=[[Nelson Mandela|Mandela]]}}
* '''[[1898]]''' - Bangsa [[Filipina]] nyatakaken kamrdikan saking [[Spanyol]].
352.737

besutan