Scott Joplin: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Warisan: éjaan, replaced: dipuntampilaken → dipuntingalaken
(éjaan, replaced: sawetawis → sawatawis, dèning → déning (7))
(→‎Warisan: éjaan, replaced: dipuntampilaken → dipuntingalaken)
Ingkang ironis, minat punika tuwuh saking aransemen Hamlisch lan pertunjukan musik ragtime Joplin wonten ing filem ingkang populer lan pamenang Bebungah [[Academy Awards|Oscar]], ''[[The Sting]]'', kanthi latar belakang taun [[1930]]-an, tebih sasampunipun puncak masa ragtime.
 
Nalika taun [[1974]] Kenneth MacMillan nyiptakaken sawijining balet kanggé Royal Ballet, Elite Syncopations, adhedhasar lagu-lagu déning Joplin, Max Morath lan sanèsipun. Balet-balet punika taksih dipuntampilakendipuntingalaken sawatawis wekdal.
 
Scott Joplin kagungan bintang ing [[St. Louis Walk of Fame]].
352.737

besutan