Claude Monet: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Lelampahaning gesang: éjaan, replaced: utaminipun → mliginipun
(→‎Lelampahaning gesang: éjaan, replaced: utaminipun → mliginipun)
 
[[Gambar:Claude Monet, Impression, soleil levant, 1872.jpg|thumb|right|275px|''[[Impression, Sunrise]] (Impression, soleil levant)'' ([[1872]]/[[1873]]).]]
Nalika dhateng Paris malih, watara taun [[1872]] - [[1873]] piyambakipun nglukis ''[[Impression, Sunrise]] (Impression, soleil levant)'' ingkang nggambaraken sesawangan [[Le Havre]]. lukisan punika kapajang ing pamèran Impresionis sepisanan taun [[1874]] lan dumugi sapunika dados kolèksi [[Musée Marmottan-Monet]], Paris. Saking sesirah ingkang sajatosipun namung asal pilih punika, Kritikus Louis Leroy maringi sindiran "Kaum Impresionis", ingkang salajengipun kepara misuwur minangka idhèntitas utaminipunmliginipun.
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan