Anuskha Sharma: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Mei → Mèi, nate → naté (2), gadhahi → gadhah (3)
(→‎top: éjaan, replaced: dèning → déning)
(éjaan, replaced: Desember → Dhésèmber, Mei → Mèi, nate → naté (2), gadhahi → gadhah (3))
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking [[India]]. Anushka Sharma ingkang gadhahigadhah dedeg "5'9 inggih punika pamain filem ing [[Bollywood]] [[India]] [[Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai déning [[Aditya Chopra]], ingkang natenaté dados sutradara filem misuwur kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), filem punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[DesemberDhésèmber]] [[2008]]
 
== Profil saking Anuskha Sharma ==
# Asma lair: Anuskha Sharma
# Asma populer: Anuskha
# Tanggal lair: [[1]] [[MeiMèi]] [[1988]]
# Papan lair: [[Bangalore]], [[Karnataka]], [[India]]
# Dhuwuripun: 5’9’’
== Karir Anuskha Sharma ==
Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing [[India]].
Anuskha Sharma ingkang gadhahigadhah rupa ingkang ayu, ingkang main ing filem déning [[Yash Raj]]. Anuskha piyambak lair ing kulawarga [[tentara]] ing [[Bangalore]].
Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni [[Mount Carmel College]], [[Bangalore]].
Panata Busana [[Wendell Rodricks]], milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan [[2007]] ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio.
Anuskha piyambak natenaté main filem ing filem [[Aditya Chopra]] ingkang gadhahigadhah asma [[Rab Ne Bana Di Jodi]]. Ing filem punika sapanunggalipun Anuskha wonten aktor [[Shahrukh Khan]], [[Vinay Patak]], lan [[Kajol Devgan]]<ref>[http://nikadon.com/anushka-sharma-biography/ nikadon.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan