Semin, Semin, Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi, Kabupaten → Kabupatèn
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi, Kabupaten → Kabupatèn)
| pratélan poto =
| jeneng = Semin
| propinsiprovinsi = Daerah Istimewa Yogyakarta
| dati2 = Kabupatèn
| jeneng dati2 = Gunung Kidul
| kapadhetan = -
}}
'''Semin''' iku [[désa]] ing [[Semin, Gunung Kidul|Kecamatan Semin]], [[Kabupatèn Gunung Kidul]], [[Jawa Tengah|PropinsiProvinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Uga delengen==
 
{{Kecamatan Semin}}
{{KabupatenKabupatèn Gunung Kidul}}
{{Jawa Tengah}}
 
352.737

besutan