Sonia Gandhi: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  13 taun kepungkur
c
bot Mengubah: it:Sonia Gandhi
c (~Kat)
c (bot Mengubah: it:Sonia Gandhi)
[[hu:Sonia Gandhi]]
[[id:Sonia Gandhi]]
[[it:Sonia Maino Gandhi]]
[[ja:ソニア・ガンディー]]
[[ml:സോണിയാ ഗാന്ധി]]
5.051

besutan