Aaron Kwok: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: hubungan → gayutan (2), kene → kéné, kota → kutha, luwih saka → punjul, ndukung → njurung
(→‎top: éjaan, replaced: judulé → judhulé (2), judul → judhul)
(→‎top: éjaan, replaced: hubungan → gayutan (2), kene → kéné, kota → kutha, luwih saka → punjul, ndukung → njurung)
Penampilan kaping pisanané, bisa dideleng nalika taun [[1988]] ning filem kang judhulé ''THE BIG HEAT''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dhèwèké dadi [[penyanyi]] kondhang kang wis menangaké atusan panghargaan musik,
ora namung iku, dhèwèké uga wis mainaké luwih sakapunjul 200 konser awit dhèwèké njegur ning dunya hiburan,
nalika konseré tiketé mau entek didol, wiwit nalika konser ning [[Hong Kong]], [[China]] lan nagara-nagara liyané.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Nalika sasi [[April]] taun [[2010]] Aaron ngetokaké filem anyaré, kang diwènèhi judhul ''THE ERA OF MAGIC''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing filem iki Aaron mainaké peran bebarengan karo [[Zhang Zi Yi]], Zhang meranaké pasangan kang anduweni lelara [[Aids]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing hubungangayutan asmarané, Aaron dikabarké anduweni hubungangayutan mirunggan karo aktris ayu [[Lynn Xiao Dai Ling]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
kaloroné ketemu ing set penggawéan video klip Aaron kang dibintangi Ling.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
 
Film iki dijukut saka novèl kang ceritané cinta tragis 2 penderita AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Ing kenekéné Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kotakutha gedhé ing désa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dhèwèké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocog kanggo karakter filem iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
Bojone Gu, aktris [[Jiang Wenli]] dicasting kanggo pemeran pembantu.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
pirang bintang liyané kang ndukungnjurung filem iki, [[Pu Cunxin]], [[Cai Guoqing]],
[[Li Xuejian]] lan [[Li Danyang]], kabèh mau dadi ambassador kampanye anti-AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
== Cathetan suku ==
348.872

besutan