Menara: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dipunbangun → dipunyasa (2)
(→‎Étimologi: éjaan)
(→‎top: éjaan, replaced: dipunbangun → dipunyasa (2))
[[Gambar:Eiffel Tower 20051010.jpg|thumb|250 px|Menara Eiffel, [[Prancis]] ]]
 
'''Menara''' inggih punika struktur damelanipun [[manungsa]] ingkang dhuwuripun langkung saking [[lébar]]ipun. Menara punika dipunbangundipunyasa minangka sawijining ''mercu tanda'' ingkang dipunbangundipunyasa kanthi éndah sesawanganipun. Ananging ancasing menara inggih punika kanggé njagi papan saha [[lemah]].
 
== Étimologi ==
352.737

besutan