Stadion Wals Siezenheim: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé
c (→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: nduwèni → duwé)
'''Stadion Wals-Siezenheim''' iku sawijining [[stadion]] [[bal-balan]] ing Kutha [[Salzburg]], [[Austria]]. Dibuka taun [[2003]], kanthi kapasitas 18.000 kursi. Stadion iki minangka markas kasewelasan [[Red Bull Salzburg]]. Ngadhepi panyelenggaraan [[UEFA Euro 2008|Euro 2008]], kapasitas stadion ditingkataké dadi 30.000 kursi, saéngga sarujuk marang persyaratan sing dijaluk [[UEFA]]. Leté watara 3 km saka papan anggegana internasional.
 
Stadion iki nduwèniduwé kapasitas 30.000 kursi lan dianggo pertandingan [[UEFA Euro 2008|Piala Éropah 2008]] déning telung grup.
 
{{Stadion Euro 2008}}
352.737

besutan