Quagga: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, genus → génus, ndadekake → ndadèkaké
(→‎top: éjaan, replaced: punah → cures)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, genus → génus, ndadekake → ndadèkaké)
 
'''Quagga''' kéwan kang saemper [[zebra]] lan tau tinemu ing cacah wilangan kang akèh ing [[Afrika Selatan]], nanging saiki wis [[cures]] amarga di[[bedhag]] déning manungsa minangka kaajab [[daging]] lan [[kulit]]e. Quagga bisa dibedakake saka zebra amarga praupane kang kaya déné [[blasteran]] zebra lan [[jaran]].
Nalikane tanggal 12 Agustus 1883, quagga pungkasan kang isih urip ing sawijining [[kebun binatang]] ind kutha [[Ngamstredam]], nagara [[Walanda]] mati lan ndadekakendadèkaké kuwan iku [[Spesies cures|cures]].
 
[[Gambar:Quagga_in_enclosure.jpg | 250px | thumb | Quagga ing kebun binatang ing [[London]]]]
 
== DaftarPratélan pustaka ==
{{wikisource|1911 Encyclopædia Britannica/Quagga}}
* , M.A., East, R. & Rubenstein, D.I. 2002. Equus quagga. In: [http://www.iucnredlist.org/search/details.php?species=7957 2006 IUCN Red List of Threatened Species]. Last accessed on 08 March 2007
352.737

besutan