Louis XVI saka Prancis: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Gladri: éjaan, replaced: Galeri → Gladri
(éjaan, replaced: tasih → taksih (3), saderengipun → sadèrèngipun, gadhahi → gadhah (3))
(→‎Gladri: éjaan, replaced: Galeri → Gladri)
'''Louis XVI''', [[1754]]-[[1793]], Raja [[Perancis]] ([[1774]]-[[1792]]), inggih punika putra no tiga saking [[Dauphin]] (Louis) lan [[Marie Josèphe]] saking [[Saxony]], putu lan panerus [[Raja Louis XV]]. Ing taun [[1770]] piyambakipun krama kaliyan archduchess [[Austria]] [[Marie Antoinette]].<ref>[http://www.infoplease.com/ce6/people/A0830398.html www.infoplease.com](dipuntingali tanggal 2 Oktober 2011)</ref>
Bapakipun séda amargi [[TBC]] paru-paru rikala yuswa [[36]] sadèrèngipun dados Raja [[Perancis]]. Ibunipun séda amargi penyakit ingkang sami. Ing wekdal punika Louis taksih umur 13 taun.
== GaleriGladri ==
<gallery>
Gambar:Basilica di saint Denis tomba luigi xvi e maria antonietta.JPG|Louis XVI lan Marie
352.737

besutan