Nunung: Béda antara owahan

11 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: njalani → nglakoni (2), Pemeran → Ingkang maragani
(→‎top: éjaan, replaced: dheweké → dhèwèké (2))
(→‎top: éjaan, replaced: njalani → nglakoni (2), Pemeran → Ingkang maragani)
'''Tri Retno Prayudati''' utawa luwih kondhang karo undangan '''Nunung''', pelawak [[Indonésia]] kang jenengé [[Srimulat]].<ref name="nunung">[http://selebriti.kapanlagi.com/indonesia/n/nunung_srimulat/ biografi Nunung Srimulat] dipununduh tanggal 2 Juni 2011</ref>
Pelawak kang jenengé dikenal amarga sinetron ''SI DOEL ANAK SEKOLAHAN''.<ref name="nunung"/>
Wanita kelahiran kutha [[Solo]], tanggal 5 April taun [[1964]] iki tau ngolihi panghargaan ning [[Anugerah Panasonic Award]] ning taun [[1999]] karo predikat PemeranIngkang maragani Komedi Wanita kang paling apik.<ref name="nunung"/>
 
Nunung anak kaping telu saka pitu saudara, tau gagal anggoné bebrayanan karo bojo kang luwih enom umuré.<ref name="nunung"/>
Nalika tanggal 23 Januari 2009, Nunung nyoba bebrayanan manèh karo Wiki Husein, artis anyaran saka [[Solo]], [[Jawa Tengah]].<ref name="nunung"/>
Pernikahan kang diadakaké déning Nunung iki, dadi masalah ning kalangan [[masarakat]] amarga kacek umur kang nganti 12 taubn.<ref name="nunung"/>
Ananging Wiki lan Nunung tetep njalaninglakoni bebrayanan bareng.<ref name="nunung"/>
Ning sasi kaping papat, pernikahan Nunung karo Wiki mulai diguncang masalah, amarga wis dikabarké pisah ranjang.<ref name="nunung"/>
 
Penyakit iku dimudhunaké saka ibuné.<ref name="Nunung Sr"/>
Penyakit kaya iku ora namung kumat nalika ning [[studio]], nalika gojegan ning ngumah uga sering kumat.<ref name="Nunung Sr"/>
Nunung tau njalaninglakoni terapi kanggo nyuda penyakité iku, ananging wis pasrah amarga iku memang penyakit keturunan.<ref name="Nunung Sr"/>
Ning akhiré, Nunung kang tau olih ''komplain'' masalah iku namung bisa meneng amarga dhèwèké uga ora bisa ngapa-ngapa, kabèh mau gudu gawéan.<ref name="Nunung Sr"/>
 
352.737

besutan