Aamir Khan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: produser → prodhuser (2), Saliyane → Saliyané
(→‎top: pilem -> filem, replaced: pilem → filem (2))
(→‎top: éjaan, replaced: produser → prodhuser (2), Saliyane → Saliyané)
Saka iku dhèwèké wiwit ditawani main ing filem-filem biyoskop.<ref name="Aamir Khan "/>
 
Khan lahir saka kulawarga muslim Pathan kang turun tumurun nggeluti babagan filem, bapaké, [[Tahir Hussain]] ya iku produserprodhuser filem.<ref name="Aamir Khan "/>
SaliyaneSaliyané iku [[Nasir Hussain]] uga dadi produserprodhuser kang ngrangkep sutradara lan aktor.<ref name="Aamir Khan "/>
 
Wiwit dhèwèké main ing filem ''[[Ghajini]]'', jenengé banjur dadi misuwur. Dhèwèké uga olèh paraban ''King Khan'' ngalahaké [[Shahrukh Khan]] lan artis kang ana jeneng ''Khan'' liyané.<ref name="Aamir Khan 2">[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/aamir_khan/berita Berita Aamir Khan] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
352.737

besutan