Aktor: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Mei → Mèi
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: Mei → Mèi)
'''Aktor''' miturut kamus [[basa Indonésia]] ya iku: (1) wong lanang kang maragakaké utawa pelaku sing ana ing pementasan carita, drama, lan sapanunggalane. Bisa pentas ana [[radhio]], [[tivi]], utawa [[filem]],(2) wong lanang kang pentas ing acara utawa prastawa penting.<ref name="Kamus Basa Indonésia 1">[http://kamusbahasaindonesia.org/aktor#ixzz1up03c7Ep http://kamusbahasaindonesia.org] (dipunaksès tanggal 15 MeiMèi 2012</ref>
 
== Cathetan sikil ==
352.737

besutan