Hatta Rajasa: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: biasa → biyasa (2), konsentrasi → konsèntrasi, Korea → Koréa (2), Mei → Mèi (3)
(éjaan, replaced: Bidang → Babagan, kayata → kaya ta)
(éjaan, replaced: biasa → biyasa (2), konsentrasi → konsèntrasi, Korea → Koréa (2), Mei → Mèi (3))
|office2 = Menteri Sekretaris Nagara Républik Indonésia|Menteri Sekretaris Nagara Indonésia
|order2 = 12
|term_start2 = [[9 MeiMèi]] [[2007]]
|term_end2 = [[22 Oktober]] [[2009]]
|president2 = [[Susilo Bambang Yudhoyono]]
|order3 = 27
|term_start3 = [[20 Oktober]] [[2004]]
|term_end3 = [[9 MeiMèi]] [[2007]]
|president3 = [[Susilo Bambang Yudhoyono]]
|predecessor3 = [[Agum Gumelar]]
}}
 
'''Ir M Hatta Rajasa''',({{lahirmati|[[Palembang]], [[Sumatera Selatan]]|18|12|1953}}) pangusaha lan [[CEO]] kang sukses kang saiki konsentrasikonsèntrasi dadi politisi <ref name="hatta">[http://www.tokoh-indonesia.com/ensiklopedi/h/hatta-rajasa/biografi/index.shtml biografi Hatta Rajasa] dipununduh tanggal 29 Juni 2011</ref>. Sawisé mlebu parté, kabèh perusahaan kang diduwéni déning Hatta Rajasa di edol, Hatta uga dianggep dadi penganut [[pluralisme]] ning polotik, lan anduwèni obsesi dadi [[politisi]] nagarawan kang ngatumakaké kapentengan rakyaté.<ref name="hatta"/> Wus biasabiyasa kerja abot, jujur, mandiri lan biasabiyasa kerjasama awit cilik. Sekjen Parté Amanat Nasional iki, dipercaya kanggo nunjukake ''integritas'' lan ''kapasitas''é njabat dadi Menristek ning Kabinet Gotong-Royong lan dadi Menteri Perhubungan ning Kabinet Indonésia kang anyar.<ref name="hatta"/>
 
== Pendidikan ==
* September 2001:[[ASEAN]] Sains & Teknologi Rapat, [[Brunei Darussalam]]
* November 2001:Forum Kerjasama [[Nuklir]] ning [[Asia]] (FNCA), Tokyo
* Maret 2002: Kunjungan kanagaran karo Présidhèn Républik [[Indonésia]] kanggo [[India]], [[Cina]], [[KoreaKoréa SelatanKidul]], lan [[KoreaKoréa Utara]]
* April 2002:Para Pemimpin ke-5 Taunan Pamarintah [[Microsoft Konferensi]], [[Seattle]], [[Amérika Sarékat]]
* MeiMèi 2002:G-15 Patemon [[Menteri Sains & Teknologi]], [[Caracas]], [[Venezuela]]
* Juni 2002:Kunjungan kanagaran karo Présidhèn Républik Indonésia menyang [[Italia]], [[Inggris]], [[Austria]], Républik [[Ceko]] lan [[Slovakia]]
=== Pangalaman Liyan ===
352.737

besutan