Diego Godin: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: anggone → anggoné, jeneng jangkep → jeneng dawa
(éjaan, replaced: Februari → Fèbruari, nduweni → duwé, sawise → sawisé, asale → asalé)
(éjaan, replaced: anggone → anggoné, jeneng jangkep → jeneng dawa)
| ntupdate = 24 July 2011
}}
'''Diego Godin''' (lair, [[16 Fèbruari]] [[1986]], ing [[Rosario, Santa Fe|Rosario]]) iku pemain bal kang asalé saka [[Uruguay]]. Diego Godin utawa kang duwé jeneng jangkepdawa '''Diego Roberto Godin Leal''' saiki melu tim [[bal-balan]], [[Atlético Madrid]] ing [[Liga Spanyol|La Liga]], minangka bek tengah.
 
== Villarreal ==
Godin miwiti pagawean ing [[bal-balan]] saka [[C.A. Cerro]] nalika umur 17 taun. Ing C.A. Cerro Godin anggoneanggoné bal-balan apiok banget, mbanjur dhèwèké pindah menyang divisi utama ing grup [[Club Nacional de Football]], ing kono dhèwèké dadi kapten.
 
Nalika sasi [[Agustus]] [[2007]], Godin tandatangan kontrak limang taun karo [[Villarreal CF]].<ref>[http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=566671.html Villareal]</ref>
352.737

besutan