Tuduhaké menu pokok

Owah-owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Senajan → Sanajan
|'''Situs resmi'''||[http://www.manila.gov.ph http://www.manila.gov.ph]
|}
'''Manila''' (''Maynila'' ing basa [[basa Tagalog|Filipino]]) punika ibukitha [[Filipina]]. Kitha punika dumunung wonten ing sisih wétan [[Lempongan Manila]] ing pulo paling ageng lan paling ler Filipina, [[Luzon]]. SenajanSanajan taksih wonten sawatawis panggénan tiyang mlarat, kitha punika minangka salah satunggiling kitha kosmopolitan donya lan laladan metropolitanipun dados pusat ékonomi, budaya, pendidikan lan indhustri nagari punika. Manila asring kasebat ''[[Ultimo Adios|Mutiara Orient]]''.
 
Manila punika laladan metropolitan kanthi padunung langkung saking 10 yuta jiwa. Metropolis punika kasebat [[Metro Manila]], nanging asring namung dipuncekak dados ''Manila'' kémawon déning tiyang manca nagari, gadhah 17 kitha lan munisipal. Artikel punika namung mbahas [[kitha]]nipun; pirsani [[Metro Manila]] kanggé artikel bab laladan metropolisipun.
348.872

besutan