Tamo daleko: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: gereja → gréja, nduwèni → duwé
(→‎Versi 1: éjaan, replaced: biyen → biyèn)
(éjaan, replaced: gereja → gréja, nduwèni → duwé)
 
== Lirik ==
Lagu iki nduwèniduwé sawetara versi, amarga sumebar tanpa pangarang sing cetha.
 
=== Versi 1 ===
Ing kana,Aku ninggal ana mburi lambang lan salibku
Ing kana, yèn Timok ketemu Veljkov Grad
Yèn,Kana ngobong gerejagréja sing kanggo Aku rabi biyèn
Aku urip Ing karvu,Ing njabane tanah bapa
Nanging Aku bungah nyauti "Dhawa umur Serbia"
352.737

besutan