Paramasastra Jawa: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Tembung kriya kahanan: éjaan, replaced: . → .
(→‎Struktur basa: éjaan, replaced: antara liya → antarané, jroning → sajeroning)
(→‎Tembung kriya kahanan: éjaan, replaced: . → .)
 
=== Tembung kriya kahanan ===
Tembung kriya kahanan iku wujudé legena bisa langsung ditrapaké. Tembung iki nélakaké kahanan . Kajaba kahanan lugu sing diarani tembung kahanan, tembung iku uga bisa nélakaké tindak, tumandang in gawé, polah-paripolah lan sapanunggalané.<ref>Poerwadarminta (1953:48)</ref>
 
Conto:<ref>Kajupuk saka Poerwadarminta (1953:49) lan Ras (1982:53)</ref>
348.872

besutan