Kuran: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎Salin basa: éjaan, replaced: ngélmu → ngèlmu (2)
(→‎Peranganing Al Qur'an: éjaan, replaced: panggenan → panggènan)
(→‎Salin basa: éjaan, replaced: ngélmu → ngèlmu (2))
 
=== Salin basa ===
Tarjamah utawi salin basa Al Qur'an utawi salin basa kang literal lan ora disartani interpretasi kang tebih. Salin basa punika boten dianggep taksih dèrèng bisa diwaos kanthi menapa wontenipun. Kedah tiyang tinamtu kang nguwaosi ngélmungèlmu-ngélmungèlmu agama lan basa arab kang bener supados mangertos saestu kandhutanipun.
 
Salin basa ing [[Basa Indonésia]] ing antawisipun:
352.737

besutan