The Second Sex: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dianggep minangka → dianggep
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎top: éjaan, replaced: dianggep minangka → dianggep)
| followed_by =
}}
'''''The Second Sex''''' ([[Basa Prancis]]: ''Le Deuxième Sexe'', Juni 1949) iku sawijining buku karya penganut èkstènsialis Prancis sing misuwur yakuwi [[Simone de Beauvoir]]. Buku iki minangka karya ngenani tindakan marang wanita sadawaning sajarah lan kerep dianggep minangka siji karya sastra ngenani wanita.
 
==Pranala njaba ==
352.737

besutan