Zhao Ziyang: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: politikus → pulitikus
(éjaan, replaced: demonstrasi → dhémonstrasi (2), Desember → Dhésèmber, dunia → donya, Februari → Fèbruari, kedadosan → kadadosan, nate → naté, saksampune → sasampunipun (2), seda → séda (2), sederhana → prasaja, ketingal → ka...)
(→‎top: éjaan, replaced: politikus → pulitikus)
}}
 
'''Zhao Ziyang''' ([[Hanzi prasaja]]: 赵紫阳, [[Hanzi tradisional]]: 趙紫陽, [[Hanyu Pinyin]]: Zhào Zǐyáng) ([[17 Oktober]] [[1919]]–[[17 Januari]] [[2005]]) ya iku sapriyantun [[politikuspulitikus]] wonten ing [[Republik Rakyat Tiongkok]]. panjenenganipun ya iku mantan [[Perdana Menteri Republik Rakyat Tiongkok]] saking [[1980]] ngantos [[1987]], ugi [[Sekretaris Jendral Partai Komunis Tiongkok|Sekretaris Jendral]] [[Partai Komunis Tiongkok]] saking [[1987]] ngantos [[1989]].
 
dados sapriyantun pejabat ngalenggahan inggil, panjenenganipun ya iku pangarsa reformasi ingkang nglampahi ewah-ewahan peken ingkang meningkatkan produksi kaliyan pesat ugi mangarsani langkah-langkah kagem mempersingkat [[birokrasi]] ingkang lema ugi nempuhi [[korupsi]].
352.737

besutan