Bima (disambiguasi): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: energi → ènergi
c (Bot: Migrating 7 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q415098 (translate me))
(→‎top: éjaan, replaced: energi → ènergi)
* [[Bima (tokoh Mahabharata)|Bimasena]], utawa [[Wrekodara]], salah siji tokoh [[wiracarita]] ''[[Mahabharata|Mahābhārata]]'' sing misuwur ing jagad [[wayang|pawayangan]].
* [[Sepur Bima|Bima]], jeneng [[sepur]] jurusan [[Dhaérah Khusus Ibukutha Jakarta|Jakarta]]-[[Kutha Surabaya|Surabaya]]
* [[Kuku Bima]], merk dagang [[minuman energiènergi]] produksi [[Sido Muncul]], [[Kutha Semarang|Semarang]]
* [[Kabupatèn Bima]], [[Nusa Tenggara Kulon]]
* [[Kutha Bima]], [[Nusa Tenggara Kulon]]
352.737

besutan