Sulawesi Kidul-wétan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Dhémografi: éjaan, replaced: Ekonomi → Ékonomi, ningkat → mundhak
(→‎top: éjaan, replaced: ditetepaké → dikukuhaké)
(→‎Dhémografi: éjaan, replaced: Ekonomi → Ékonomi, ningkat → mundhak)
 
== Dhémografi ==
Taun [[1990]] gunggung padunung Sulawesi Kidul-wétan watara 1.349.619 jiwa. Banjur ing taun [[2000]] ningkatmundhak dadi 1.776.292 jiwa lan miturut asil Survei Sosial EkonomiÉkonomi Nasional [[Badan Pusat Statistik]] taun [[2005]] gunggungé ana 1.959.414 jiwa.
 
Laju tuwuhing padunung Sulawesi Kidul-wétan sajeroning taun [[1990]]-[[2000]] ya iku 2,79% per taun lan taun [[2004]]-[[2005]] dadi 0,02%.{{fact}} Laju tuwuhing padunung miturut [[kabupatèn]] sajeroning kurun wektu 2004-2005 mung [[kutha Kendhari]] lan [[Kabupatèn Muna]] sing nuduhaké tuwuhé positif, ya iku 0,03 % lan 0,02 % per taun, déna [[kabupatèn]] liyané negatif.
352.737

besutan