Pendhidhikan kaagamaan: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu
(→‎Uga delengen: éjaan, replaced: khusus → mirunggan)
(→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu)
'''Pendhidhikan kaagamaan''' iku [[pendhidhikan dhasar]], [[pendhidhikan menengah|menengah]], lan [[pendhidhikan dhuwur|dhuwur]] sing nyiapaké peserta dhidhik kanggo ngayahi peranan sing nuntut panguwasan kawruh bab ajaran agama lan/utawa dadi ahli ilmungèlmu [[agama]].
 
== Satuan pendhidhikan penyelenggara ==
352.737

besutan