Toscana: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu
(→‎top: éjaan, replaced: dianggep minangka → dianggep)
(→‎top: éjaan, replaced: ilmu → ngèlmu)
Toscana kerep dianggep salah siji pérangan Italia kang paling éndah. Kutha krajané dumunung ing ing [[Firenze]]. Panggonan wisata kang nyengsemaké ing laladan iki kalebu [[Firenze]], [[Pisa]], [[Lucca]], [[Maremma]], [[Crete Sensi]] lan [[Siena, Italia|Siena]]. Saliyané iku, Toscana iku laladan pisanan wektu [[Renaisans Italia]] wiwit nuduhaké kasilé. [[Michaelangelo]] lan [[Leonardo da Vinci]] lair ing Toscano.
 
Bapak ilmungèlmu [[fisika]], [[Galileo Galilei]] uga asal saka Toscana.
 
Cacahé padunung 3.516.296 jiwa ([[2004]]).
352.737

besutan