The Star-Spangled Banner: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Amerika → Amérika, Daftar → Pratélan, motto → sesanti, negara → nagara (2)
(→‎Lirik basa Inggris lan alih basa: éjaan, replaced: ninggalaké → ninggal)
(éjaan, replaced: Amerika → Amérika, Daftar → Pratélan, motto → sesanti, negara → nagara (2))
[[Gambar:100010509.ogg|thumb|]]
 
'''''The Star-Spangled Banner''''' iku [[lagu kabangsan]]é negaranagara [[AmerikaAmérika Sarékat]]. Liriké ditulis ing taun [[1814]] déning sawijining [[pengacara]] sing umuré 35 taun, Francis Scott Key.
 
Lagu iki didadèkaké lagu kabangsan minangka resmi miturut résolusi [[Kongres AS|Kongres]] ing [[3 Maret]] [[1931]].
|-
|''A home and a country should leave us no more!''
|Omah lan negaranagara ora bakal ninggal kita manèh
|-
|''Their blood has washed out of their foul footsteps' pollution.''
|banjur kita kudu naklukaké, yèn tujuan kita bener,
|-
|''And this be our mottosesanti: "In God is our trust."''
|lan dadèkna iki semboyan kita: "Kita numpukaké kapracayan ing Gusti."
|-
 
== Uga delengen ==
* [[DaftarPratélan lagu kabangsan]]
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan