Mi: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Jinis-jinise Mie: éjaan, replaced: didadekake → didadèkaké
(→‎top: éjaan, replaced: diproduksi → diprodhuksi (2))
(→‎Jinis-jinise Mie: éjaan, replaced: didadekake → didadèkaké)
* [[Rice stick noodles]] utawa [[kwetiau]], digawé saka glepung beras lan banyu. Ing pasaran didol garing lan teles. Kwetiau cocog kanggo digawé kwietiau goreng utawa godhog.
* [[Somen noodles]] asalé saka [[Jepang]], digawé saka glepung gandum lan lenga. Teksture alus lan rasane gurih. Somen didol garingan, bentuke kaya sada, cocog kanggo masakan Jepang kang digodhog.
* [[Soba noodles]] utawa mi Jepang. Bentuke kaya [[mie somen]] nanging wernane klawu utawa ijo tuwa (ngandhut sari teh ijo), racaké didol garingan lan cocog kanggo didadekakedidadèkaké mi godhog.
* [[Rice Vermicelli]] utawa [[bihun]], digawé saka glepung beras, wernane putih resik lan teksture alus, gampang mateng dadi ora perlu digodhog. Cukup dikum ing banyu panas. Biyasane didol garingan dibungkus plastik. Cocok kanggo soup lan bihun goreng.
* [[Mie shoa]], asalé saka [[Cina]]. Digawé saka glepung beras, wernane putih lan gampang mateng, Cocok kanggo masak sop lan misoa goreng.
352.737

besutan