Olla Ramlan: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kepungkur → kapungkur, sinetron → sinétron (6)
(→‎Kulawarga: éjaan, replaced: Kluwarga → Kulawarga)
(éjaan, replaced: kepungkur → kapungkur, sinetron → sinétron (6))
}}
 
'''Febiolla Ramlan''' ({{lahirmati|[[Banjarmasin]]|15|2|1980}}).<ref name="internet3"/> Febiola Ramlan misuwur kanthi jeneng '''Olla Ramlan'''.<ref name="internet3"/> Olla Ramlan misuwur dadi [[modhél]] lan pamain [[sinetronsinétron]] kang asalé [[Indonésia]].<ref name="internet3"/>
 
== Karir ==
Olla Ramlan miwiti kariré dadi finalis ajang pamilihan [[Cover Girl Mode]] nalika [[taun]] [[2007]].<ref name="internet3"/> Kariré ing donyaning entertainment kawiwitan amarga mbaké kang jenengé Lolitha Ramlan.<ref name="internet3"/>[[Lolitha Ramlan]] ngirimaké formulir kanggo ajang pemilihan iku.<ref name="internet3"/> Ing lomba iku, Ola Ramlan dadi juwara favorit.<ref name="internet3"/> Sawisé menang ing lomba cover girl, Ola Ramlan banjur éntuk akèh tawaran kanggi main [[sinetronsinétron]] lan dadi bintang [[iklan]] prodhuk-prodhuk tinamtu.<ref name="internet3"/>
 
Olla Ramlan kang miwiti kariré kanthi dadi [[modhèl]] banjur nutugaké kanthi njajal ing donyaning [[akting]].<ref name="internet3"/> Olla Ramlan banjur main ing sinetronsinétron-sinetronsinétron.<ref name="internet3"/> Sinetron kang tau dibintangi Olla Ramlan kaya ta sinetronsinétron kang judhulé ''Shakila''.<ref name="internet3"/> Saliyané iku, Olla Ramlan uga dadi bintang iklan kopi.<ref name="internet3"/> Iklan [[kopi]] iki nduwé dialog kang nganti saiki isih cetha diilingi tuprap penonton ya iku [[dialog]] kang uniné ''Pagi Donna''.<ref name="internet3"/>
 
Nalika sasi [[November]] taun [[2010]], Olla resmi dikongkon dadi [[dhuta]] merek [[Yahoo]] OMG!.<ref name="internet1">[http://id.omg.yahoo.com/news/olla-ramlan-jadi-ikon-yahoo-omg-khjx-0000348479.html id.omg.yahoo.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
== Kulawarga ==
Olla Ramlan iku anak kang kaping enem saka sedulur kang cacahé sewelas.<ref name="internet3"/> Ola Ramlan iku ipené aktor utawa pemain sinetronsinétron kang jenengé [[Vicky Nitinegoro]].<ref name="internet2">[http://www.detikhot.com/read/2010/10/22/181322/1472706/230/perceraian-olla-ramlan-disesali-vicky-nitinegoro detikhot.com](dipunundhuh tanggal 30 Juli 2011)</ref>
 
Olla resmi cerai karo bojoné kang jenengé [[Alex Tian]] nalika [[Oktober]] taun [[2010]] kang kepungkurkapungkur.<ref name="internet3"/>
 
== Filmografi ==
350.349

besutan