Semantik: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: ngélmu → ngèlmu (4)
(→‎top: éjaan, replaced: sanes → sanès)
(→‎top: éjaan, replaced: ngélmu → ngèlmu (4))
 
'''Semantik''' (saking [[Basa Yunani]]: ''semantikos'', maringii tandha, wigati, saking têmbung ''sema'', [[tandha]]) inggih punika salah satunggaling cabang ngélmungèlmu [[Linguistik]] ingkang mliginipun nyinaoni babagan makna basa. Semantik adatipun dipungayutaken kaliyan kalih ngélmungèlmu linguistik sanès: ''[[sintaksis]]'', ngélmungèlmu babagan ngroncé tembung dados ukara, lan ''[[pragmatik]]'', ngélmungèlmu babagan basa utawa sandhi ingkang namung dipun-ginakaken ing wekadal tartemtu.
 
[[Kategori:Linguistik]]
352.737

besutan