Fungi: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎Wangun fungi: éjaan, replaced: senadyan → sanadyan
(→‎Posisi fungi ing taksonomi: éjaan, replaced: kayata → kaya ta)
(→‎Wangun fungi: éjaan, replaced: senadyan → sanadyan)
 
== Wangun fungi ==
Fungi duwé manéka wangun. Awam ngenal sapérangan gedhé anggota Fungi minangka [[jamur]], [[kapang]], [[khamir]], utawa [[ragi]], senadyansanadyan asring sing dikarepaké ya iku panampilan njaba sing katon, dudu spesiesé dhéwé. Kangèlan sajeroning nepungi fungi dijalari anané [[pagiliran keturunan]] sing duwé panampilan sing béda (èlinga [[metamorfosis]] ing [[srangga]] utawa [[kodhok]]).
 
== Tangkar-tumangkar ==
352.737

besutan