Gunung Papandayan: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), Galeri → Gladri, meter → mèter, Kabupaten → Kabupatèn
(→‎top: éjaan, replaced: khususé → mliginé)
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), Galeri → Gladri, meter → mèter, Kabupaten → Kabupatèn)
}}
 
'''Gunung Papandayan''' iku [[gunung]] kang dumunung ing [[KabupatenKabupatèn Garut]], [[Jawa Kulon]] ya iku ing Kacamatan [[Cisurupan, Garut|Cisurupan]]. Gunung kanthi elevasi 2622 metermèter sadhuwuring segara iki misuwur banget ing antara para [[pendhaki]], mliginé pendhaki anyaran. Saliyané misuwur kanthi kaéndahan struktur alamé, gunung iki uga duwé [[kawah]] welirang kang isih aktif lan isih ketelé padhang [[Eidelweis]] kang ambané nganti puluhan are sarta akèh uga wit [[Mutiara Putih]]. Gunung Papandayan minangka [[cagar alam]] kang ing jeroné akèh tinemu manéka warna [[hayati]] lan [[obyek-obyek wisata alam]] kang éndah.
 
Gunung Papandayan duwé kawasan [[alas Dipterokarp Bukit]], [[alas Dipterokarp Atas]], [[alas Montane]], lan [[alas Ericaceous|Hutan Ericaceous utawa alas gunung]].
 
==Uga delengen==
* [[DaftarPratélan gunung ing Indonésia]]
* [[DaftarPratélan gunung]]
 
==GaleriGladri==
<gallery>
Image:Indonésia - papandayan 1.jpg
352.737

besutan