Ian Fleming: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Nobel → Nobèl
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
(→‎top: éjaan, replaced: Nobel → Nobèl)
| genre = [[Fiksi mata-mata]], [[sastra anak]], [[tulisan wisata]]
| spouse = Anne Geraldine Charteris (1952-1964)
| Prizes = [[Bebungah NobelNobèl Sastra]]
}}
'''Ian Lancaster Fleming''' ({{lahirmati|[[Mayfair]], [[London]], [[Inggris]]|28|5|1908|[[Canterbury]], [[Kent]], [[Inggris]]|12|8|1964}}) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter [[James Bond]], ananging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku '[[Chitty Chitty Bang Bang]]'' lan buku fiksi liyané.
352.737

besutan