Polinésia: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: Geografi → Géografi, luwih saka → punjul, pérangan saka → péranganing
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan)
(éjaan, replaced: Geografi → Géografi, luwih saka → punjul, pérangan saka → péranganing)
 
[[Gambar:Pacific Culture Areas.jpg|thumb|right|300px|Peta Polynesia ing [[Samudra Pasifik]].]]
 
'''Polinésia''' (saka [[basa Yunani]]: πολύς ''akèh'', νῆσος ''pulo'') iku pérangan sakapéranganing tlatah [[Oséania]], dumadi saka grup kapuloan luwih sakapunjul 1.000 kapuloan sing kasebar ing [[Samudra Pasifik]] tengah lan kidul.
 
== Pranala njaba ==
{{Tlatah ing donya}}
 
[[Kategori:GeografiGéografi Oséania]]
[[Kategori:Polinésia| ]]
 
352.737

besutan