1128: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
bot Menambah: nds:1128
c (bot Membuang: lmo:1128)
c (bot Menambah: nds:1128)
[[nah:1128]]
[[nap:1128]]
[[nds:1128]]
[[new:११२८]]
[[nl:1128]]
40.143

besutan