Kroasia: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Padunungé → Sing ndunungi
c (updated prime minister)
(→‎top: éjaan, replaced: Padunungé → Sing ndunungi)
|footnotes = |
}}
'''Kroasia''' iku nagara ing banawa [[Éropah]] kang tlatahé awujud tapel jaran kang dumunung ana ing [[tapel]] wates déning [[Segara Tengah]] ing sisih [[Kidul]], [[Éropah Tengah]] ing sisih [[lor]] lan [[Balkan]] ing tenggara. Kutha krajané ya iku [[Zagreb]]. Sajeroning sajarah, nagara iki arupa [[nagara]] [[rèpublik]] kanggo [[Rèpublik Sosialis Federal]] [[Yugoslavia]]. Nagara iki uga misahake lan wis ndhuwe kamardhikaan ing [[1991]] uga dadi salah sijiné kandidat sak [[Nagara anggota UE|anggota]] [[Uni Éropah]].PadunungéSing ndunungi cacahé kira-kira ana 4,5 yuta jiwa. Kutha krajané iku [[Zagreb]]. Nagara iki sempalan saka [[Yugoslavia]].
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan