Arab Saudi: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Padunungé → Sing ndunungi
(→‎top: éjaan, replaced: . → .)
(→‎top: éjaan, replaced: Padunungé → Sing ndunungi)
}}
 
'''Arab Saudi''' utawa '''Saudi Arabia''' utawa '''Karajan Arab Saudi''' iku nagara ing [[Asia]]. Kutha krajané ya iku: [[Riyadh]]. PadunungéSing ndunungi kira-kira ana 25 yuta.
Arab Saudi iku nagara [[Bangsa Arab|Arab]] sing dumunung ing [[Jazirah Arab]]. Nduwèni iklim [[ara-ara]] lan wewengkoné sebagian dumadi saka [[segara wedhi]] lan segara wedhi utawa ara-ara pasir sing paling jembar ya iku '''Rub Al Khali'''. Wong [[Bangsa Arab|Arab]] nyebut tembung segara wedhi nganggo tembung '''[[sahara]]'''.
 
348.872

besutan