Luksemburg: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: . → ., awatesan → wewatesan, Belgia → Bèlgi, Padunungé → Sing ndunungi
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan, replaced: . → ., awatesan → wewatesan, Belgia → Bèlgi, Padunungé → Sing ndunungi)
|time_zone_DST =
|utc_offset_DST = +2
|cctld = .lu
|calling_code = 352
|footnotes= 1. <small>Bahasa Luksemburg iku basa ''de jure'' wiwit 1984.</small>
}}
 
'''Kadipatèn Luksemburg''' iku nagara cilik ing [[Éropah]] sing ora nduwé segara lan kakurung dharatan. Nagara iki awatesanwewatesan karo [[BelgiaBèlgi]] ing sisih kulon, karo [[Jerman]] ing sisih wétan lan karo [[Prancis]] ing sisih kidul. Kutha krajan nagara iki [[Luksemburg (kutha)|Luksemburg]]. PadunungéSing ndunungi ana
 
{{EU}}
352.737

besutan