Wyoming: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: bagéan → pérangan, Motto → Sesanti, Nagara pérangan → Praja, padunungé → sing ndunungi, padunung → sing ndunungi
(éjaan, replaced: bagéyan → pérangan (4), Daftar → Pratélan, Motto → Sesanti, nagara pérangan → praja (4))
(éjaan, replaced: bagéan → pérangan, Motto → Sesanti, Nagara pérangan → Praja, padunungé → sing ndunungi, padunung → sing ndunungi)
Website = wyoming.gov
}}
'''Wyoming''' ({{IPAEng|waɪˈoʊmɪŋ}}) iku [[Pratélan praja Amérika Sarékat miturut cacahing padunungsing ndunungi|praja]] ing [[Amérika Sarékat|AS]]. Tlatah iki didominasi déning pagunungan [[Rocky Mountains|Rocky Mountain Kulon]], déné ing pérangan wétan arupa prairi [[High Plains (United States)|High Plains]]. Minangka praja paling gedhé nomer sepuluh ing AS miturut jembaré, Wyoming paling sethithik padunungésing ndunungi, ya iku miturut kasil sènsus taun 2007 cacahé watara 522,830 jiwa, ya iku ana undhak-undhakan 5.9% wiwit taun 2000.<ref name=PopEstStates>{{cite web | url = http://eadiv.state.wy.us/pop/st-07est.htm | title = Table 1: Annual Estimates of the Population for the United States, Regions, and States: April 1, 2000 to July 1, 2007 | work = 2007 Population Estimates | publisher = U.S. Census Bureau, Population Division | date = [[2007-12-27]] | accessdate = 2008-01-05 }}</ref>.
 
Kutha krajan praja Wyoming ya iku kutha [[Cheyenne, Wyoming|Cheyenne]].
 
[[Kategori:Wyoming| ]]
[[Kategori:Nagara bagéanPraja Amérika Sarékat|Wyoming]]
 
 
352.737

besutan