Dakar: Béda antara owahan

3 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: dunia → donya, Padunungé → Sing ndunungi
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: dunia → donya, Padunungé → Sing ndunungi)
<!-- Location ------------------>
|coordinates_region = SN
|subdivision_type = [[Pratélan nagara di duniadonya|Nagara]]
|subdivision_name = {{SEN}}
|subdivision_type1 = [[Region di Senegal|Région]]
|footnotes =
}}
'''Dakar''' iku [[kutha krajan]] sisan [[kutha]] paling gedhé ing [[Senegal]]. PadunungéSing ndunungi ana kira-kira 1.000.000 jiwa. Dakar uga kondhang minangka panggonan finis balap mobil taunan kang misuwur, [[Reli Paris-Dakar]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan